100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3 105
Bouwjaar 05.1989 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De productie van remschijven is complex. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) past. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven.

Trillende remschijven

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe veren. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.