100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3 95
Bouwjaar 07.1982 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe pistons. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 210 2.3

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor.

Geperforeerde remschijven

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.