100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3 79
Bouwjaar 11.1988 - 02.1996

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 208 D 2.3

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Geperforeerde remschijven

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.