100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 207 D 2.4 72
Bouwjaar 06.1982 - 01.1990

Remschijven MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 207 D 2.4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ StuurkogelsDODGE SpoorstangSAAB Stabilisatorstangen. Fading ontstaat als je je remmen flink gebruikt hebt en je remschijven oververhit raken. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Trillende remschijven

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Vaak verteld de APK-keurmeester u dat de remschijven van uw auto vervangen moet worden om goedkeuring en een APK verlening te krijgen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) 207 D 2.4

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ T1 Bestelwagen (601, 611) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.