100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 516 156
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 516

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Scheuren in de remschijf zijn natuurlijk ook een apk afkeur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 516, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten.

Zelf remschijven vervangen

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906)

Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Een schijf en blok is een combinatie.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.