100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 514 CDI 143
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 514 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) 514 CDI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 5-t Bestelwagen (906) past. Ook aan trillingen of duidelijk zichtbare beschadigingen zoals groeven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Geperforeerde remschijven

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT RemschoenenFORD RemslangenBUICK Remschijven. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Trillende remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.