100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 416 CDI 4x4 163
Bouwjaar 11.2013 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 416 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 416 CDI 4x4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) komen. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Dan hebben wij voor uw uw auto ook nog geperforeerde sport remschijven van het merk BrakeMax op voorraad, deze remschijven zijn van een hoog gekoolde legering en zijn voorzien van perforaties waardoor de koeling nog beter is.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Hoe werken remschijven

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.