100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 414 CDI 4x4 143
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 414 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Zelf remschijven vervangen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906) 414 CDI 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Remschijven kopen voor een auto.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4,6-t Bestelwagen (906)

Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en ABS Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABMINIALFA ROMEOBUICK.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.