100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving 163
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving past. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd. Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

Apk keuring is een keuring ook van het remsysteem. Een langere remweg ontstaat door verkeerde remdelen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf.

Hoe werken remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.