100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 414 CDI Vierwielaandrijving 143
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 414 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 414 CDI Vierwielaandrijving dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden.

Hoe werken remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Open laadbak/ Chassis (907, 910). Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANLDVMAZDA. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.