100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 419 CDI Vierwielaandrijving 190
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 419 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCDAIMLERFORDVAUXHALLROVER. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden.

Zelf remschijven vervangen

Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 419 CDI Vierwielaandrijving komen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910).

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Wiellagers worden ook wel in achterschijven voor gemonteerd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.