100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving 163
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) 416 CDI Vierwielaandrijving

Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Remschijf fabrikanten zoals BREMBO hebben eigen gieterijen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Hoe werken remschijven

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een schijf en blok is een combinatie. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.

Zelf remschijven vervangen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 4-t Bestelwagen (907, 910) past. De meeste moderne auto's hebben schijfremmen op de voorwielen, en sommige hebben schijfremmen op alle vier de wielen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Auto onderdelen koopt u voordelig bij RemOnderdelen. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.