100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving 163
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving heeft een eigen VIN-nummer. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

De casting moet uitwerken na het giet proces . Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Hier noemen we vooruitstrevende remfabrikanten zoals.

Zelf remschijven vervangen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHELAND ROVERAUDIPONTIAC. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.