100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI RWD 163
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI RWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 316 CDI RWD

Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) past. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt.

Hoe werken remschijven

De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven.

Zelf remschijven vervangen

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.