100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving 143
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Remmen van een auto is afhankelijk van de schijven. Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALLDAEWOOCITROEN. BrakeMax is een merk geperforeerde schijven met standaard diameters.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving

Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De casting moet uitwerken na het giet proces .

Zelf remschijven vervangen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) komen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.