100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI RWD 143
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI RWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI RWD

Remschijven en remblokken vormen samen een belangrijk onderdeel van het remsysteem. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENLANCIAPEUGEOTBEDFORDLDV. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Zelf remschijven vervangen

Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Hoe werken remschijven

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Elektrische handrem komt nu al vaker voor bij jongere auto\s Een schijf die trilt doordat de remklauw blijft hangen. Als u zelf de remschijven van uw uw auto gaat vervangen is het verstandig om eerst te kijken of wij deze op voorraad hebben. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.