100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI 143
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 314 CDI komen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word. Kwaliteit is gewaarborgd als de remmen in Europa gefabriceerd zijn. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.