100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 311 CDI RWD 114
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 311 CDI RWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) 311 CDI RWD

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Hoe werken remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (907, 910) komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.