100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 324 258
Bouwjaar 06.2006 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 324

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 324

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo

Hoe werken remschijven

Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906). Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Zelf remschijven vervangen

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Versleten remdelen kun je niet voorkomen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAICADILLACLEXUSDAEWOO.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.