100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4 190
Bouwjaar 05.2011 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Lucas, Pagid, Rofren, Bendix, Jurid, ABS, Brembo, TRW, Bosch en Textar Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemblokkenSAAB RemslangenALFA ROMEO Fuseekogels. Groeven in de remdelen verlengen de remweg vaak.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Geperforeerde remschijven

Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een versleten remschijf kun je herkennen door de minimale dikte van het loopoppervlak te meten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.