100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 318 CDI 184
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 318 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 318 CDI

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906). Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Voorkomen is altijd beter dan genezen. Roest kan maar op één manier voorkomen worden, dit kan door de schijf te coaten met een hittebestendige spray.

Trillende remschijven

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG RemschijvenINFINITI FuseekogelsLADA Stabilisatorstangen.

Geperforeerde remschijven

De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, Bendix, TRW, Zimmermann en Textar

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.