100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 NGT 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 NGT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 NGT

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie.

Trillende remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschijvenINFINITI StuurkogelsDAF Stabilisatorstangen. Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Geperforeerde remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Achter op de auto worden soms ook nog remschoenen gebruikt. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.