100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 LGT 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 LGT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 LGT

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een schijf en blok is een combinatie.

Geperforeerde remschijven

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Het merk ABS is de originele kwaliteit, welke uw garage ook monteert en voldoet aan alle EU-keuringen. Snelle auto,s hebben een grotere diameter schijven. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten.

Trillende remschijven

Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Elektrisch remmen wordt de toekomst. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.