100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Te goedkope remonderdelen voldoen vaak niet aan de veiligheidseisen. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. De handrem in de remschijf moet aan beide kanten werken. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Geperforeerde remschijven

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Verder moet de diameter van de remschijf voor uw uw auto gelijk zijn.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 316

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Een geroeste schijf zal minder remvermogen leveren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA HandremkabelsAUDI RemschijvenHONDA Wielnaven. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906).

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.