100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 315 CDI 4x4 150
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 315 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 315 CDI 4x4

Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Als deze bereikt is, moet de remschijf vervangen worden. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Trillende remschijven

RDW toegelaten voertuigen moeten altijd de juiste remmen hebben. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Geperforeerde remschijven

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.