100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI 143
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Autobedrijven monteren vaak blokken en schijven. Goedkope remdelen zijn vaak niet getest. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI

BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hier komt enorm veel kracht op te staan het is dus van belang dat de minimale dikte van de schijfrem altijd in de gaten wordt gehouden. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Trillende remschijven

Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.