100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI 4x4 143
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 314 CDI 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. BREMBO ATE TEXTAR ALLIED TRW CONTINENTAL FEDRAL MOGUL.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Remblokken slijten scheef af als de remklauw vast zit. Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLN HandremkabelsINFINITI RemcilindersFIAT Remschoenen. Het voertuig trekt aan één kant wanneer er geremd word.

Trillende remschijven

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.