100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Geperforeerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Trillende remschijven

Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen. Tevens mogen de remblokken niet blijven hangen in de remklauwen daar deze vrij van de remschijven moeten lopen tijdens het niet remmen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.