100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI 129
Bouwjaar 06.2006 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Wanneer is de schijf echt versleten? Verslijten komt door dat remblokken frictie geven. U heeft de keuze uit 3 verschillende kwaliteiten. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 313 CDI past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906)

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Geperforeerde remschijven

De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Veiligheid staat voorop bij de productie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.