100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 311 CDI 4x4 109
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 311 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) 311 CDI 4x4 heeft een eigen VIN-nummer. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Open laadbak/ Chassis (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT RemtrommelsCHEVROLET DraagarmenNISSAN Stuurkogels. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Geperforeerde remschijven

Veiligheid staat voorop bij de productie. Meestal zit de schijf gemonteerd op een wielnaaf. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.