100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 324 258
Bouwjaar 06.2006 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 324

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Vaak moet ook de computer gereset worden na een rem montage. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Maximale dikte van de remonderdelen staat op de website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 324

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906). Controleer op tijd uw auto slijtdelen. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.