100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4 190
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4 komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Trillende remschijven

Bij een noodstop gaat het abs systeem in werking. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT StabilisatorstangenCADILLAC HandremkabelsALFA ROMEO Stuurkogels.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Als de remdelen te dun zijn geworden dan zijn deze aan vervanging toe. Een auto die trilt duidt vaak op een remprobleem wat opgelost moet worden. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.