100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 318 CDI 184
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 318 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Goede banden zorgen ook voor een kortere remweg. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Om tot stilstand te komen met uw auto moet u remmen.

Trillende remschijven

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 318 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een auto remschijf mag nooit trillen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een rotor, ook wel een schijfrem, is een soort remsysteem dat werkt in combinatie met de remblokken.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.