100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 NGT 156
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 NGT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 NGT

Premium automerken hebben vaak geperforeerde remschijven gemonteerd. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Hoe werken remschijven

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Als deze de minimale dikte hebben bereikt dan is het zaak dat de schijfremmen vervangen dienen te worden.

Zelf remschijven vervangen

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Op elk wiel bevindt zich een remschijf, remklauw en een paar remblokken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.