100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 LGT 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 LGT

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 LGT

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Monteren van BrakeMax houd de kosten laag. De remschijven van uw uw auto zitten via een naaf gemonteerd aan de wielen en draait dus mee met de wielen. Het rem oppervlak moet minimaal 50% vrij van roest zijn.

Trillende remschijven

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906). Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt.

Geperforeerde remschijven

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Hoe groter de schijf hoe meer remvermogen. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.