100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 CDI 163
Bouwjaar 08.2011 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP StuurkogelsSEAT DraagarmenCHEVROLET Stabilisatorstangen. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 CDI heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De remmen zijn het belangrijkste veiligheidsapparaat op uw auto.

Trillende remschijven

Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. U ziet deze schijven vaak op snellere types uw auto ook weer met de juiste korting van rond de 50% op de winkelprijzen en natuurlijk een jaar garantie. De merken AUDI BMW MERCEDES PORSCHE hebben ook vaak geperforeerde remschijven. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Als de casting is uitgewerkt wordt deze bewerkt op een CNC bank. Roest is ook een apk afkeur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.