100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316 156
Bouwjaar 09.2008 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 316

Voertuigen voor de openbare weg hebben altijd een gescheiden remsysteem. De meeste auto’s zijn uitgerust met geventileerde schijven. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) heeft een eigen VIN-nummer. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf.

Geperforeerde remschijven

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). De juiste materialen moet men gebruiken bij monteren.

Trillende remschijven

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Brembo, ABS, Bendix, Pagid, Zimmermann, Jurid en Lucas Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.