100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI 129
Bouwjaar 08.2011 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI

Buiten het onderhoud kunnen er natuurlijk nog meer oorzaken zijn. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Veiligheid is een vereiste als men remmen produceert. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) heeft een eigen VIN-nummer.

Trillende remschijven

Een korte remweg wordt bepaald door de conditie van blokken en schijf. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemblokkenMERCEDES-BENZ RemcilindersHONDA ABS sensoren. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Geperforeerde remschijven

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Gietijzer met een bepaalde legering zoals bv GG20. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.