100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI 4x4 129
Bouwjaar 08.2011 - 05.2016

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 313 CDI 4x4

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Geperforeerde remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) komen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Auto schijven moeten binnen toleranties vallen.

Trillende remschijven

Remschijven kopen voor een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Remschijven worden vaak afgekeurd bij de keuring. Als de apk verlopen is heeft men nog 2 weken de tijd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.