100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI 109
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. De rembekrachtiging zorgt ervoor dat u minder kracht op het rempedaal kunt zetten. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Trillende remschijven

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI past. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS DraagarmenDODGE StabilisatorstangenTOYOTA Remblokken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.