100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI 114
Bouwjaar 05.2016 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren. Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 311 CDI heeft een eigen VIN-nummer. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Er zijn 2 verschillende soorten remschijven geventileerde remschijven en massieve schijven. Schijven die geperforeerd zijn kunnen beter warmte afvoeren.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906)

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Kleverige remklauwen kan ertoe leiden dat het voertuig te trekken naar de ene kant trekt. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Trillende remschijven

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Andere remmen kunnen defect raken na verloop van tijd.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.