100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 310 CDI 95
Bouwjaar 03.2009 - 12.2013

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 310 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Over de remschijf zit een remklauw, deze zit gemonteerd op bv de veerpoot, hierin bevinden zich de remblokken die samen met de remschijf zorgen voor frictie, waardoor de auto tot stilstand komt. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MERCEDES-BENZ RemklauwenMAZDA RemschijvenLDV Draagarmen. De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) 310 CDI

Een auto wiel kan met 3 4 5 of 6 bouten vast zitten. Het geluid wat veroorzaakt wordt door versleten remschijven is over het algemeen een resonerend geluid. Verminderde stop afstand die rechtstreeks leiden tot een groter risico op een ongeval. De volgende kwaliteiten bieden wij aan: Originele (ABS) De premium (Brembo) of de sport schijven (Brakemax). Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bus (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Geperforeerde remschijven

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe veren en nieuwe pistons. Artikelnummers staan altijd op de doos en in het product. Geperforeerde remschijven noemt men ook wel sportschijven. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.