100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 319 CDI Vierwielaandrijving 190
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 319 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Wel kun je de slijtage van de remschijf vertragen door bijtijds remblokken te vervangen. Voertuigen van tegenwoordig hebben op de vooras altijd remschijven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een nieuwe set remschijven kopen gaat bij RemOnderdelen.nl heel simpel.

Zelf remschijven vervangen

Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 319 CDI Vierwielaandrijving heeft een eigen VIN-nummer. Wrijving ontstaat tijdens het remmen hier ontstaan veel krachten bij. Andere chassis onderdelen staan los van het remsysteem. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910)

Massa is gewicht en betekend meer warmte afvoer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. De functie is bedoeld om de auto te laten stoppen. Als het rempedaal in word gedrukt dan komt er remvloeistof door de leiding heen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.