100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving 163
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 316 CDI Vierwielaandrijving

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUBEDFORDHONDA. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Er wordt gewerkt met een maximale dikte vd remschijf als deze nieuw is en een minimale dikte.

Zelf remschijven vervangen

Als u remt met de auto dan zal de remklauw in werking treden waar de remblokken vastbijten in de remschijf. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Trekt de auto naar links? Of trekt de auto naar rechts? Het voertuig moet altijd in een rechte lijn afremmen. Voorkomen is altijd beter dan genezen.

Hoe werken remschijven

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Je kunt bij ons betalen via iDeal en Creditcard Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.