100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving 143
Bouwjaar 01.2019 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde

Zelf remschijven vervangen

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI Vierwielaandrijving dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Rijden op een glad wegdek zal het abs systeem ook laten werken tijdens het remmen.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910)

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Remtrommels kunnen ook binnen in de achter remschijf zitten. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, ABS, Lucas, Rofren, Bendix, Textar, TRW, Brembo, Jurid en Zimmermann

Hoe werken remschijven

Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij hebben 3 kwaliteiten remschijven voor uw uw auto op voorraad. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.