100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI 143
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Diepe groeven in de remschijf betekend veelal dat de minimale dikte ook bereikt is en zorgt ook voor afkeur van uw uw auto remschijven. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Het remoppervlakte zal altijd roesten maar na een paar keer remmen is het er weer vanaf. Gietijzer wordt gegoten en toegevoegd met legeringen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 314 CDI

Vaak zit de handrem in de remklauw verwerkt. Geventileerde en massieve uitvoeringen komen vaak voor. Het rempedaal hard indrukken geeft meer kracht op de remblokken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARI HandremkabelsDAF StabilisatorstangenSUBARU Remtrommels.

Geperforeerde remschijven

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ past. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.