100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 311 CDI RWD 114
Bouwjaar 02.2018 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 311 CDI RWD

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Remschijven achterzijde

Hoe werken remschijven

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Goedkope remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910) 311 CDI RWD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (907, 910). Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTFERRARISSANGYONGIVECOLANCIA. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Zelf remschijven vervangen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Schijfremmen van een auto worden bij de apk keuring getest. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.