100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4 190
Bouwjaar 03.2009 -

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Geperforeerde remschijven

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB FuseekogelsFERRARI RemtrommelsSKODA Remschoenen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Een hoge toon of slijpend geluid wanneer u de remschijven aanraakt. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 319 CDI / BlueTEC 4x4

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remschijven koopt u bij RemOnderdelen altijd met wel 60% korting tov gangbare winkelprijzen, u bent verzekerd dat u remschijven bij ons voor uw uw auto koopt met de juiste fabrieksspecificaties, made in de EU en uiteraard met fabrieksgarantie. Het rempedaal voelt zachter aan qua druk dan gebruikelijk. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Trillende remschijven

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Elke MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) heeft een eigen VIN-nummer. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.