100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI 184
Bouwjaar 06.2006 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Trillende remschijven

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Door de ventilatie koelribben tussen de remschijf in kunnen deze veel beter hun warmte afvoeren.

Geperforeerde remschijven

De minimale dikte die bij de remschijven voor uw uw auto van toepassing zijn staan bij de product informatie op onze website. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Nu kijkt men tegen de remschijf aan, even de nieuwe ervoor houden om de diameter te controleren, is dit juist dan ziet men de 4 of 5 gaten van de wielbouten en vaak nog een kleine schroef, dit is de centreerschroef, deze losmaken en dan kan de remschijf van de naaf getikt worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PLYMOUTH RemcilindersLINCOLN HandremkabelsLANCIA Stabilisatorstangen.

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906)

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen in remdelen? Groothandelsprijzen voor remmen vind u bij RemOnderdelen. De juiste remschijven en remblokken op een auto geven de juiste remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.