100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI 4x4 184
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Remschijven MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI 4x4

Remschijven en remblokken werken nauw samen met elkaar binnen het remsysteem van uw auto. Het is belangrijk om de remschijven altijd als set van 2 te vervangen om remverschil te voorkomen. Belangrijk is ook de keuze van de remblokken omdat deze samenwerken met de remschijven doormiddel van wrijving van de beide onderdelen. Remschijven en remblokken zijn hierdoor aan slijtage onderhevig en dienen op tijd vervangen te worden.
Voordeelpakket voorzijde
Voordeelpakket achterzijde
Remschijven voorzijde
Remschijven achterzijde
Stofplaten remschijven achterzijde

Bijpassende remblokken en remschijven voor uw MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) 318 CDI 4x4

Een remsysteem heeft altijd meerdere componenten. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Roest op remschijven wordt voorkomen door de schijf te coaten. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Trillende remschijven

Een schijf kan ook verschillende bout-gaten en diameters hebben. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ SPRINTER 3,5-t Bestelwagen (906) dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Geperforeerde remschijven

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Afvalwarmte wordt gecreëerd door de circulatie van het voertuigen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.